Microsoft beskytter deg ikke mot tap av data på grunn av app avbrudd

Fra deres SLA:

Vi streber etter å holde tjenestene i gang; Imidlertid lider alle nettjenester av og til av avbrudd. I tilfelle avbrudd i tjenesten, kan det hende at du midlertidig ikke kan hente innholdet ditt.

Vi anbefaler at du regelmessig sikkerhetskopierer innholdet og dataene du lagrer på tjenestene eller lagrer ved hjelp av tredjepartsapper og -tjenester.

Microsoft beskytter deg ikke mot tap av data på grunn av deaktiverte brukerkontoer

Fra deres SLA:

Hvis Microsoft-kontoen din er stengt (enten av deg eller oss), skjer et par ting. For det første stopper din rett til å bruke Microsoft-kontoen for å få tilgang til tjenestene umiddelbart. For det andre sletter vi data eller innhold knyttet til Microsoft-kontoen din eller vil på annen måte fjerne det fra deg og Microsoft-kontoen din (med mindre vi er lovpålagt å beholde det, returnere det eller overføre det til deg eller en tredjepart identifisert av deg). Som et resultat kan det hende du ikke lenger har tilgang til noen av tjenestene (eller innholdet som du har lagret på disse tjenestene) som krever en Microsoft-konto.

Du bør ha en vanlig backup-plan.