Bitdefender GravityZone Security

Bitdefender GravityZone Security maksimenrer sikkerhet og minimerer operasjonelle overhead med én enkelt plattform.

Hvorfor velge Bitdefender

MEST EFFEKTIV AI-BASERT CYBERSIKKERHET


Takket være 30+ teknologilag og mer moden kunstig intelligens, perfeksjonert siden 2008, rangerer Bitdefender som nr 1. i forebygging og deteksjon i uavhengige antivirus, Endepunktdeteksjon og respons -tester.

ENDE-TIL-ENDE SIKKERHET

En enkelt administrativ plattform, med omfattende APIer og flere RMM-integrasjoner enn noen annen sikkerhetsleverandør, automatiserer oppgaver og reduserer kostnadene.

MAKSIMISERT FJERNARBEIDSBESKYTTELSE OG FORTJENESTE

Bitdefender inkluderer risikoanalyse, Brannmur, Inntrengningsdeteksjonssystem, innhold og enhetskontroll, hjelper små og mellomstore bedrifter med å maksimere beskyttelse om du er på kontoret, på reise eller jobber hjemmefra.

GravityZone Advanced Threat Security

GravityZone Advanced Threat Security gir tidlig innsyn i mistenkelige aktiviteter for å beskytte mot nye trusler. Bitdefender bruker aggressiv maskinlæring, forbedret sandkassedeteksjon, trusselkontekst og synlighet, for å beskytte mot målrettede og filløse angrep, løsepengeprogramvare, utnyttelser og mer.